Bojos per l'Arqueologia

Bojos per arqueologia

Procés de selecció

Per poder participar en el procés de selecció, caldrà que ompliu la butlleta que trobareu a l’apartat inscripcions i que l’envieu de manera telemàtica un cop hagueu omplert tots els camps abans del 14 d’octubre de 2014. Després de validar la butlleta, rebreu en un màxim de 72 hores, un correu electrònic on se us informarà de la recepció de la vostra sol•licitud i se us donarà un codi que és el que haureu de fer servir, en endavant, per tal d’identificar-vos i de trametre la resta de documentació que se us demanarà: carta de motivació, expedient acadèmic i 2 cartes de recomanació de dos professors.

En cas de qualsevol dubte o aclariment, podeu dirigir les vostres consultes a l’adreça de correu: activitats@icac.cat o bé trucant al telèfon 977249133 (ext. 214 Sra. Ana Gallego).

L’ICAC centralitzarà les inscripcions des d’aquesta adreça i n’informarà als altres dos centres involucrats en la proposta.

Una comissió formada per membres de tots tres instituts participants es reunirà durant la segona quinzena de novembre i avaluarà les sol•licituds rebudes per tal de triar aquells 25 candidats que tinguin un perfil més idoni per poder participar en aquest programa formatiu. El llistat de candidats seleccionats es penjarà a la web http://bojosperlarqueologia.icac.cat durant la primera setmana de desembre i es farà un correu a cadascun dels seleccionats amb la resolució i les instruccions a seguir en endavant.